oih ja voih. ensiksi kiitos apalle perjantain etkoista ja muusta dynamoseurasta. oli erittäin jee, vaikka lauantaiyön lopussa tunnelmasta alkoi kehkeytyä surkuhupaisa. tai oikeastaan surkeaa ja hauskaa, sekä erikseen että yhdessä.  daisy oli kyllä aika tylsä, mutta ehkä se johtui oikean fiiliksen puutteesta. ei siis pakosti huono, mutta tylsä. ja koulukadun näköala, sen kun saisin en kotoani poistuisi.

lauantaina vuosijuhlaedustus. kivaa oli kymmensenttiset korot jalassa  ja edustaa ja syödä mainiota ruokaa. kuitenkin hauskempaa oli heittää korot kotiin ja mennä dynkkyyn - taas. ilta oli täynnä mielenkiintoisia suhteita tai oikeastaan niiden puuttumista. hassua kuinka ihmiset kytkeytyvät toisiinsa ja piireistä huomaa tulevan jo täälläkin pienet. (näiden seurauksena syntyy sekä hauskoja että surullisia tilanteita.) kohta tuntee kaikki tuntemisen arvoiset ihmiset. aamuyöstä eksyttiin jonnekin jatkoille,  ja sieltä on sitten peräisin musiikillinen vajavaisuuteni. paikassa oli kaikki levyt, jotka minultakin löytyy sekä miljoona muuta omistamisen arvoista. luulin jo tietäväni musiikista jotakin, mutta jos tehtäisiin testi, tasoni olisi aloittelija. jospa oisi rahaa, menisin oitis levykauppaan täyttämään tuota tyhjiötä.

vaikka viikonloppukaava onkin melko sama, olen silti erityisen onnellinen kaikista täällä olevista ihmisistä. kerrankin kuulun jonnekin. ja vuosijuhlissa opettajan suusta kuultua: aina kun teillä on mahdollisuus pitää hauskaa, tehkää se, sitä ette elämässänne koskaan tule katumaan. tätä me toteutamme.

sunnuntai oli taas toipumispäivä, yritin lukea tenttiin ja paistoin lettuja.

ja nyt, viimeisenä järkyttävä ilmoitus. istukaa alas ja itkekää kanssani: Myne ei tule S-Osikselle 8.3. Olen aivan murtunut ja etsin uutta uhria.

ja viitaten viimeisimpään kommenttiin edellisessä kirjoituksessa: traumaattiset kohtaamiset ovat mielenkiintoisia. helvetin miehet. niin, ja kaikkien meidän puolesta, edelleen. miksi tämä aina menee tähän?

"if I could tear my heart
and keep it miles apart
from love of beast or man
and never give a damn
if I could learn to lie
and never show my pride
I'd be just like the rest
Be someone I detest"
- gentle waves