voi kuinka sataa. oikein on sellainen ilma että haluaisi vaan käpertyä lukemaan kirjaa. kirjaa luenkin, mutta kirjastossa tylsää viron kääntämistä.

lauantaina oli sitten se keikka klubilla. ekaksi soitti deep insight ja sitten lapko. torkahtelin tosi rock'n'rollisti koko lapkon keikan ajan. heräsin kun rynnittiin hyville paikoille kun ensemble aloitti. oli älyttömän hirveän mahtis keikka! bändi oli symppis ja haki yleisölle vettä ja soitti helvetin hyvin. tunnelma oli kliseisesti katossa ja hyvin hikinen. happea oli vähän mutta sitä kuitenkin riitti kaikille.

haluan lisää tällaisia keikkoja. niin ihana fiilis sekä esiintyjillä ja yleisöllä. huumaannun täysin jo yleisönkin joukossa, joten jos itse olisin esiintyvä artisti, olisin varmaan maailman pahin kusipää. onneksi siitä ei ole pelkoa näillä musiikillisilla lahjoilla.

haluan provinssiseuraa, saa ilmoittautua kaikki vapaaehtoiset. ilosaareen kaikki onkin jo tulossa. kesä ja festarit.. (ja kuinka musta edelleen päivä päivältä tuntuu enemmän paluulta teinivuosiin.. juuri selitin kuinka tuntuu enemmän kuustoistavuotiaalta kuin 20 ja puoli. jotenkin sitä vaan on taantunut.)

kuuntelen sateen musiikkia ja menen nuokkumaan kirjastoon. hyvä disco ensemble!