huonot sitsit. tai sitten vaan minulla oli huono fiilis. kerron niistä myöhemmin.

tenttiin taas menossa, huonosti varustautuneena. viime kirjallisuustentistä sain kuitenkin 2,5, johon olen tyytyväinen kovin. nyt vituttaa vaan nämä stockalta ostetut housut, jotka hajoaa kohta. siis eilen ostetut. sama juttu kuin niiden yksien toisten kanssa. perkele. no joo, luen tenttiin ja raportoin sitseistä myöhemmin. luvassa myös uusi juttu, oppitunnit miehille vol.1.

hejjej.

joo, eli olen back.

tässä oppitunti miehille, baari-illoista ja naisten puhuttelusta, vol.1.

1. jos kysyt naisen ikää, ja sen kuultuasi ajattelet olevasi vanha, älä sano sitä ääneen. se luo vaikutelman lukuisista komplekseista.

2. puhutellessasi naista, älä kymmenminuuttisen juttutuokion jälkeen ala puhua suunnitelmistasi iskeä naisen kaveria/kavereita. jos haluat iskeä naisen kaverin, kysy häneen tutustumisesta heti aluksi, jonka jälkeen voit jättää turhan jauhamisen pois. keskustelussa ei kannata sivuta muita naisia.

3. kaverimiesten ei kannata avautua mahdollisista iskuyrityksistään myöskään. tai iskeä naisia kaverinaisten edessä, ellei kaverisuhde ole ihan varma. (se ei silti ole varma vaikka naiset niin sanoisivat.)  olen seurannut sivusta lukuisia tuhoisia iltoja.  kyllä ystävät.

4. nainen on aina oikeassa.