ei voi olla totta. juuri kun aloin kirjoittaa totaalisen epäonnistuneesta viikosta, tämä hävitti koko tekstin. (yritämme edelleen luoda tietokoneiden kanssa jonkinlaista ystävyyssuhdetta. tähän asti emme ole vielä päässeet täydelliseen yhteisymmärrykseen)

jolleivät tietokoneet saa kriisiä aikaan, niin maailmaa hallitsevat voimat kyllä. olen jonkinlaisen huonon karman uhri, ilmiselvästi. viime viikko oli pahimmasta päästä. liikaa hoidettavia asioita ja paikasta toíseen ryntäilyä (inhoan tällaista aikuisten maailmaa). sitten ylimääräistä energiaani häiritsivät postilaatikkoon ilmestyvät laskut. epäonnen viikkooni sisältyy myös kahdet uudet housut, jotka hajosivat kahdessa päivässä. joukkoon mahtuu vielä helvetin huono ilma ja myöhästelevä paikallisliikenne. (kosto ilmeisesti siitä, että olen kävellyt joka paikkaan viimeiset kaksi viikkoa.) sitten eräänlainen hiustenvärjäystragedia, joka oikeastaan menee jo farssin puolelle. (väri oli oikea jne., mutta muu oli totaalista katastrofia).

hyvää viime viikossa oli ainoastaan ihanan body balance-tunnin löytäminen. vihdoinkin rahoilleni vastinetta.

maailmassa ehkä on paljon suurempiakin ongelmia, mutta kaiken muun stressin ohessa alan epäillä olemassaoloni tarkoitusta.  eksistentiaalinen kriisini ajaa minut taas huomenna turkuun. siinäpä sitä sitten taas ollaan. yritän saada bileitä pystyyn, mutta potentiaaliset bändiehdokkaat eivät ilmeisesti koskaan ehdi lukea sähköpostiaan. asialistalla on myös tulevan viikonlopun vuosijuhlat, joihin pitää mennä edustamaan.

kaipaan syksyn gourmet-lounaita. teimme aina marjun kanssa aterian alku- ja jälkiruokineen. tämän vuoden sunnuntait ovat olleet tähän asti vain toipumista viikonlopusta. kohokohtana nukkuminen ja gg.

tulossa: kalevalarunon kirjoittamisen välttelyä sekä lukulistalla tenttiin pakollista suomen kielen historiallista taustaa

--> siirryn kaunokirjallisuuden pariin.

musiikki: rocky votolato/the light and the sound